What's on
D Esco Pic7

Damien Escobar

Damien Escobar

zaterdag 27 oktober 2018

zaterdag 27 oktober 2018

In Bitterzoet

Doors: 19:30, Main programme: 20:30

Hiphop en klassieke muziek lijken ver van elkaar af te staan, maar niet voor de New Yorkse violist Damien Escobar. Samen met zijn broer Tourie Escobar verwierf hij faam als straatmuzikant in de wijk waarin ze opgroeiden. Hij laat zich graag inspireren door hiphop, pop, jazz en r&b. Onder de naam Nuttin' But Stringz traden hij en z'n broer op in metrohaltes, op straathoeken en andere drukbezochte locaties in de Amerikaanse metropool. Het duurde niet lang voordat ze werden opgemerkt door het grote publiek, talkshows en zelfs oud-president Obama. Sinds 2012 reist Damien Escobar rond als solo-artiest met het doel om liefhebbers van zowel klassiek als hiphop te raken. 

View event on Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Damien Escobar
Hiphop en klassieke muziek lijken ver van elkaar af te staan, maar niet voor de New Yorkse violist Damien Escobar. Samen met zijn broer Tourie Escobar verwierf hij faam als straatmuzikant in de wijk waarin ze opgroeiden. Hij laat zich graag insperen door hiphop, pop, jazz en r&b. Onder de naam Nuttin' But  Stringz traden hij en z'n broer op in metrohaltes, op straathoeken en andere drukbezochte locaties in de Amerikaanse metropool. Het duurde niet lang voordat ze werden opgemerkt door het grote publiek, talkshows en zelfs oud-president Obama. Sinds 2012 reist Damien Escobar rond als solo-artiest met het doel om liefhebbers van zowel klassiek als hiphop te raken.
Accept the preferences cookies to view the video.

How to get to Bitterzoet

Bitterzoet is located close to Amsterdam Central station. From there you can walk to the venue. There are limited and busy parking lots in the area. 

Paradiso Programme

What's on