Programma
D Esco Pic7

Damien Escobar

Damien Escobar

zaterdag 27 oktober 2018

zaterdag 27 oktober 2018

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Hiphop en klassieke muziek lijken ver van elkaar af te staan, maar niet voor de New Yorkse violist Damien Escobar. Samen met zijn broer Tourie Escobar verwierf hij faam als straatmuzikant in de wijk waarin ze opgroeiden. Hij laat zich graag inspireren door hiphop, pop, jazz en r&b. Onder de naam Nuttin' But Stringz traden hij en z'n broer op in metrohaltes, op straathoeken en andere drukbezochte locaties in de Amerikaanse metropool. Het duurde niet lang voordat ze werden opgemerkt door het grote publiek, talkshows en zelfs oud-president Obama. Sinds 2012 reist Damien Escobar rond als solo-artiest met het doel om liefhebbers van zowel klassiek als hiphop te raken. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Damien Escobar
Hiphop en klassieke muziek lijken ver van elkaar af te staan, maar niet voor de New Yorkse violist Damien Escobar. Samen met zijn broer Tourie Escobar verwierf hij faam als straatmuzikant in de wijk waarin ze opgroeiden. Hij laat zich graag insperen door hiphop, pop, jazz en r&b. Onder de naam Nuttin' But  Stringz traden hij en z'n broer op in metrohaltes, op straathoeken en andere drukbezochte locaties in de Amerikaanse metropool. Het duurde niet lang voordat ze werden opgemerkt door het grote publiek, talkshows en zelfs oud-president Obama. Sinds 2012 reist Damien Escobar rond als solo-artiest met het doel om liefhebbers van zowel klassiek als hiphop te raken.

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma