Programma
ROSE JAN24 Color 8 mb

Baby Rose

donderdag 19 september

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Ticket € 24,20

Voor leden

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Baby Rose maakt helende muziek voor mensen die zichzelf nog aan het zoeken zijn en mensen met liefdesverdriet. De Grammy-genomineerde producer en singer-songwriter’s unieke rijke stem leent zich voor haar krachtige ballades over onderwerpen zoals een onzekere toekomst of verloren liefdes. De doordringende eerlijkheid en kwetsbaarheid in haar teksten helpen haar luisteraars met het verwerken van gevoelens en het vinden van genezing.

Toen ze opgroeide in Washington DC, realiseerde de artieste, geboren als Jasmine Rose Wilson, zich voor het eerst de kracht van haar stem door tijdens familiebijeenkomsten originele gedichten voor te lezen. Ondanks dat ze als kind gepest werd om haar lagere stemregister, vond ze troost in liedjes schrijven en zingen terwijl ze piano speelt. Geïnspireerd door Nina Simone, Billie Holiday en Janis Joplin; sterke vrouwen met een unieke stem.

Line-up

Bovenzaal

  • Baby Rose
Baby Rose

Baby Rose

One Last Dance

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma