Programma
Ryan davis inside photo

Ryan Davis + Ned Collette

Ryan Davis + Ned Collette

zondag 2 juni 2024

zondag 2 juni 2024

In Tolhuistuin - Zonzij

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Ryan Davis wordt ook wel de beste songwriter genoemd die geen rapper is. Naast deze eervolle titel is hij ook een beeldend kunstenaar en multi-instrumentalist uit Kentuckiana. Hij maakt al meer dan vijftien jaar muziek met onder andere State Champion, Tropical Trash en Equipment Pointed Ankh. Nu maakt hij muziek onder zijn eigen naam, waarvan 'Dancing On The Edge' het eerste album is. De zeven nummers op het album variëren van hartverscheurende avant-folk tot lange, experimentele country-getinte rockklanken. Het album slaagt erin om aociaal en toch uiterlijk uitnodigend te zijn, en is vrij van cynisme en toch doordrenkt van paranoia. Met die unieke mid-zuidelijke introspectie van Davis worden tegenstrijdige elementen in muziek geharmoniseerd.

Support: Ned Collette

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonzij

  • Ryan Davis & the Roadhouse Band
Ryan Davis

Ryan Davis

Bluebirds In A Fight

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Ned Collette + Wirewalker

Ned Collette + Wirewalker

Come Clean

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Gratis met Indiestadpas 2024

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2024. De Indiestadpas 2024 is vanaf nu verkrijgbaar via de webshop van Paradiso. Aanmelden kan via onderstaande link. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.

Meld je aan voor dit concert
Gratis met de Indiestadpas 2023

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma