What's on
Balthazar LR 210219 101929

Balthazar in de Gashouder

Balthazar in de Gashouder

zaterdag 14 mei 2022

zaterdag 14 mei 2022

In Gashouder

Doors: 19:00, Main programme: 20:00

De kaartverkoop verloopt via Ticketmaster

Voor dit concert zijn enkel staanplaatsen en rolstoeltickets te koop

Heb je vragen over de kaartverkoop? Neem contact op MOJO / Ticketmaster via [email protected]

This is the rescheduled concert of March 12, 2022. Tickets purchased remain valid for the new date. Ticket buyers will receive an email from Ticketmaster. This concert is promoted by Paradiso in collaboration with MOJO.

  • Tickets only sold online

De Vlaamse indiepopband Balthazar keert in maart 2022 terug naar Amsterdam voor een bijzonder concert in de Gashouder in Amsterdam. De vijfkoppige formatie rondom voormannen Maarten Devoldere en Jinte Deprez werd opgericht in 2004 en wist door hun harde werk, ijzersterke liveshows en gewoonweg het feit nog nooit een slecht album gemaakt te hebben in gestaag tempo uit te groeien tot een van de populairste en meest geprezen bands uit België, met succes wat reikt tot ver buiten de grenzen van de Benelux.

Waar het vorige album ‘Fever’ volgde op een pauze waarin de twee frontmannen afzonderlijk werkten aan eigen soloprojecten, werd het begin voor het nieuwe album ‘Sand’ al tijdens de hun laatste tournee gelegd. Volgend op de release van het album, heeft Balthazar een speciale live video gedeeld voor hun single 'Moment'. De clip is een deel van de korte film ‘Sand Castle Tapes’, een combinatie van een documentaire en een concertfilm van Heleen Declercq die 3 juni in première ging.

Op 14 mei komt Balthazar, na twee uitverkochte shows in Paradiso, terug naar Amsterdam voor een bijzonder concert in de Gashouder in Amsterdam. Dit concert wordt gepresenteerd door MOJO in samenwerking met Paradiso.

Support act: Kids with Buns

View event on Facebook

Line-up

Other location

  • Balthazar
  • Kids With Buns
Balthazar - Fever

Balthazar

Fever

Accept the preferences cookies to view the video.

How to get to Gashouder

Dit concert vindt plaats in de Gashouder in Amsterdam: Klönneplein 1, 1014 DD Amsterdam. De locatie is goed bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer.

Paradiso Programme

What's on