Programma
Balthazar LR 210219 101929

Balthazar in de Gashouder

Balthazar in de Gashouder

zaterdag 14 mei 2022

zaterdag 14 mei 2022

In Gashouder

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:00

De kaartverkoop verloopt via Ticketmaster

Voor dit concert zijn enkel staanplaatsen en rolstoeltickets te koop

Heb je vragen over de kaartverkoop? Neem contact op MOJO / Ticketmaster via [email protected]

Dit is het verplaatste concert van 12 maart 2022. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail van Ticketmaster. Dit concert wordt georganiseerd door Paradiso i.s.m. MOJO.

  • Tickets alleen online verkrijgbaar

De Vlaamse indiepopband Balthazar keert in maart 2022 terug naar Amsterdam voor een bijzonder concert in de Gashouder in Amsterdam. De vijfkoppige formatie rondom voormannen Maarten Devoldere en Jinte Deprez werd opgericht in 2004 en wist door hun harde werk, ijzersterke liveshows en gewoonweg het feit nog nooit een slecht album gemaakt te hebben in gestaag tempo uit te groeien tot een van de populairste en meest geprezen bands uit België, met succes wat reikt tot ver buiten de grenzen van de Benelux.

Waar het vorige album ‘Fever’ volgde op een pauze waarin de twee frontmannen afzonderlijk werkten aan eigen soloprojecten, werd het begin voor het nieuwe album ‘Sand’ al tijdens de hun laatste tournee gelegd. Volgend op de release van het album, heeft Balthazar een speciale live video gedeeld voor hun single 'Moment'. De clip is een deel van de korte film ‘Sand Castle Tapes’, een combinatie van een documentaire en een concertfilm van Heleen Declercq die 3 juni in première ging.

Op 14 mei komt Balthazar, na twee uitverkochte shows in Paradiso, terug naar Amsterdam voor een bijzonder concert in de Gashouder in Amsterdam. Dit concert wordt gepresenteerd door MOJO in samenwerking met Paradiso.

Support act: Kids with Buns

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Externe locatie

  • Balthazar
  • Kids With Buns
Balthazar - Fever

Balthazar

Fever

Route naar Gashouder

Dit concert vindt plaats in de Gashouder in Amsterdam: Klönneplein 1, 1014 DD Amsterdam. De locatie is goed bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma