Programma
TLDP Press 2024

The Last Dinner Party

The Last Dinner Party

donderdag 31 oktober

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Wachtlijst

Ticket € 39,30

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Dit programma is uitverkocht. Meld je aan voor de wachtlijst. Je kunt hier ook je gekochte ticket verkopen aan iemand op de wachtlijst. Meer info.
Tickets zijn vanaf twee dagen voor het programma te downloaden via je account.

Om The Last Dinner Party, met uitverkochte wereldtournees, hitsingles, een BRIT-award en een recordbrekend debuutalbum, kun je inmiddels echt niet meer heen. Ontstaan tijdens een met wijn doordrenkte avond in Brixton, belichaamt de naam een ​​muzikale en esthetische ethos van decadentie, mysterie, spektakel en charme. Kunst vindend in de intersectie tussen het mooie, sublieme en groteske, worden ze geleid door hun favoriete romantische dichters en gotische romanschrijvers. Ze strekken hun net van inspiratie uit over artiesten en genres, van Kate Bush en David Bowie, glamrock en new wave, tot onverwachte momenten van blues, klassieke ouverture en bombastische synthesizer. Het eerste concert in Amsterdam was op London Calling Festival, nu keren ze terug naar Paradiso met het debuutalbum eindelijk op zak.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • The Last Dinner Party

The Last Dinner Party

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma