What's on
Ares website

Ares

Ares

zaterdag 19 september 2020

zaterdag 19 september 2020

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Main programme: 20:00

NL
Dit is een programma met zitplaatsen.
Maximaal 2 tickets per persoon.
Legitimatie hoofdkoper vereist aan de zaal.
Tickets zijn persoonlijk en kunnen niet worden doorverkocht.

EN
This show is seated.
Maximum of 2 tickets per person.
Main buyer needs to bring ID to the venue.
Tickets are personal and cannot be resold.
  • Program is seated only
  • Limited tickets per person
  • Tickets only sold online

De Brabantse rapper Ares excelleert in het schrijven en maken van eigenzinnige Nederlandstalige hiphop. Een jaar na het uitbrengen van zijn eerste EP ‘Dichterbij’ in 2012 tekende hij een contract bij Top Notch. Zijn debuutalbum ‘Prins’ verscheen in 2017, dit zorgde ervoor dat Ares definitief een household name in de Nederlandse rapscene werd. Na het uitbrengen van zijn eerste album besloot hij zijn label te verlaten en weer muziek onder eigen beheer uit te brengen. Sindsdien werden de podia en festivals alleen nog maar groter en de luistercijfers indrukwekkender. Zijn meest recente album ‘Lotus’ kwam begin 2020 uit en onlangs verscheen de single ‘Love = Drugs’, een samenwerking met rapper S10.

Paradiso heeft strikte maatregelen getroffen om concerten en programma’s mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. Meer informatie over de coronamaatregelen in Paradiso vind je hier. Lees deze voor bezoek door.

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Ares
Hqdefault 200709 164727

Ares

Camera's

Accept the preferences cookies to view the video.
Hqdefault 200709 164727 1

Ares & S10

Love = Drugs

Accept the preferences cookies to view the video.

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on