Programma
Ares website

Ares

Ares

zaterdag 19 september 2020

zaterdag 19 september 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:00

NL
Dit is een programma met zitplaatsen.
Maximaal 2 tickets per persoon.
Legitimatie hoofdkoper vereist aan de zaal.
Tickets zijn persoonlijk en kunnen niet worden doorverkocht.

EN
This show is seated.
Maximum of 2 tickets per person.
Main buyer needs to bring ID to the venue.
Tickets are personal and cannot be resold.
  • Programma met zitplaatsen
  • Beperkt aantal tickets per persoon
  • Tickets alleen online verkrijgbaar

De Brabantse rapper Ares excelleert in het schrijven en maken van eigenzinnige Nederlandstalige hiphop. Een jaar na het uitbrengen van zijn eerste EP ‘Dichterbij’ in 2012 tekende hij een contract bij Top Notch. Zijn debuutalbum ‘Prins’ verscheen in 2017, dit zorgde ervoor dat Ares definitief een household name in de Nederlandse rapscene werd. Na het uitbrengen van zijn eerste album besloot hij zijn label te verlaten en weer muziek onder eigen beheer uit te brengen. Sindsdien werden de podia en festivals alleen nog maar groter en de luistercijfers indrukwekkender. Zijn meest recente album ‘Lotus’ kwam begin 2020 uit en onlangs verscheen de single ‘Love = Drugs’, een samenwerking met rapper S10.

Paradiso heeft strikte maatregelen getroffen om concerten en programma’s mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. Meer informatie over de coronamaatregelen in Paradiso vind je hier. Lees deze voor bezoek door.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Ares
Hqdefault 200709 164727

Ares

Camera's

Hqdefault 200709 164727 1

Ares & S10

Love = Drugs

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma