Yin Yin website

YĪN YĪN, L’Eclair - ADE

YĪN YĪN, L’Eclair - ADE

Friday 15 October 2021

Friday 15 October 2021

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 19:45, Hoofdprogramma: 22:30

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:
1. Je ticket voor dit programma.
2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier.
3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check deze pagina voor meer informatie.

De Limburgse band YĪN YĪN laat zich inspireren door de psychedelische Thaise funk uit de jaren 60 en 70, en combineert dit met wereldmuziek, disco, funk en elektronica tot uitgesponnen spaced-out improvisaties en dansvloerkrakers. Hun debuut brachten ze uit op tape, twee 7” vinylsingles volgden bij de Paradiso Vinyl Club en een bij het vermaarde Zwitserse label Bongo Joe. Bij die laatste verscheen ook het album ‘The Rabbit That Hunts Tigers’ (2019).

L'Eclair
Door invloeden van afro-disco, kosmische jazz en vroege house te combineren, neemt de Zwitserse band L’Eclair je mee op een ultieme muzikale trip die ook nog eens dansbaar is.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • YĪN YĪN
  • L'Eclair

Ticket to the Tropics-pas 2020/2021

Dit programma is toegankelijk met de Ticket to the Tropics-pas 2020/2021. Pashouders moeten een vrijkaart bestellen via een speciale ticketlink die ze per e-mail ontvangen, na activatie van de pas. Als je de pas hebt gekocht, krijg je deze binnen 10 werkdagen thuisgestuurd per post. Entree is alleen op vertoon van vrijkaart EN Ticket to the Tropics-pas. Voor sommige programma's is een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar.

Hqdefault 210324 212809

YĪN YĪN

Dis̄ Kô Dis̄ Kô

Hqdefault 210324 212810

L'Eclair

Castor MacDavid

ADE 2021

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma