Programma
Leon Vynehall website

Leon Vynehall (live) - ADE

Leon Vynehall (live) - ADE

donderdag 14 oktober 2021

donderdag 14 oktober 2021

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Het concert van Leon Vynehall op 14 oktober 2021 is afgelast. Ticketkopers ontvangen een e-mail over het retourneren van de tickets. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.

De Britse producer en dj Leon Vynehall maakt schitterende, onconventionele dansplaten. Zijn in 2014 verschenen debuut-EP ‘Music for the Uninvited’ staat vol heldere en melodische housetracks en markeert het begin van een voortvarende carrière. Een paar jaar later werd dan ook een platencontract bij het gerenommeerde Ninja Tune aangekondigd. Hierop volgt zijn ambitieuze debuutalbum ‘Nothing is Still’ uit 2018, waarop ook uitgesponnen elementen van ambient en moderne klassieke muziek te horen zijn. Op zijn nieuwe album ‘Rare, Forever’ (2021) combineert Vynehall de stijl waarmee hij bekend is geworden met genres als postpunk, techno en drone. Het resultaat klinkt zowel vertrouwd als vernieuwend. Tijdens ADE komt hij naar Paradiso voor een liveset.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Leon Vynehall
Hqdefault 210427 111156

Leon Vynehall

An Exhale

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Hqdefault 210427 111156 1

Leon Vynehall

It's Just (House of Dupree)

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

ADE 2021

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma