Programma
Black Sun Empire website

Black Sun Empire - ADE

Black Sun Empire - ADE

woensdag 13 oktober 2021

woensdag 13 oktober 2021

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:00

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:

1. Je ticket voor dit programma.
2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier.
3. Een geldig identiteitsbewijs.
Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check deze pagina voor meer informatie.
Dit is het verplaatste programma van  27 februari, 12 maart, 16 juli en 24 september 2021. Eerder gekochte tickets zijn ook geldig voor de nieuwe datum.

  • Toegang voor 18 jaar en ouder
  • Tickets alleen online verkrijgbaar

Black Sun Empire staat voor harde en donkere drum-'n-bass. Het Utrechtse trio tourt al jaren intensief de wereld rond en is daarmee een van de beste live-acts binnen de scene. Een overzicht van hun twintigjarige carrière zou onherroepelijk tot een flink boekwerk leiden. Tijdens hun set zorgt Black Sun Empire vast en zeker voor een paar uur lang geluidsoproer in Paradiso Noord.

Belangrijk: dit programma is nogmaals verplaatst. Black Sun Empire werd vanwege aangescherpte coronamaatregelen eerder al verplaatst naar 27 februari en 12 maart. Gelukkig is er weer een nieuwe datum gevonden: dit programma vindt nu plaats op woensdag 13 oktober 2021 in Paradiso Noord (let op: nieuwe locatie). Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum in oktober 2021.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Black Sun Empire
  • Creek
  • Pythius
Hqdefault 210323 125813

Black Sun Empire & State of Mind ft. Virus Syndicate

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

ADE 2021

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma