Programma
BG Speedy J Paradiso

Speedy J presents STOOR live - ADE

Speedy J presents STOOR live - ADE

zaterdag 16 oktober 2021

zaterdag 16 oktober 2021

In Paradiso - Grote Zaal, Kelder

Zaal open: 16:00, Zaal sluit: 23:30, Hoofdprogramma: 16:00

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:
1. Je ticket voor dit programma.
2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier.
3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check deze pagina voor meer informatie.

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

De afgelopen periode heeft Speedy J zich schuilgehouden in een Rotterdamse bunker vol elektronische apparatuur. Hieruit is STOOR geboren, een project waarbij het registreren en documenteren van livesessies met verschillende artiesten centraal staat. De mooiste momenten zijn vastgelegd op gelimiteerde vinyluitgaven, maar daarnaast worden ook volledig geïmproviseerde sessies live gestreamd. Tijdens ADE brengt Speedy J zijn concept naar het podium; STOOR live wordt een jam tussen wisselende muzikanten en videokunstenaars.

Speciaal voor STOOR live heeft Karl Klomp een stage en video design gemaakt dat de grens tussen publiek en artiest vervaagt. Door middel van robotcamera’s en videohardware hacks op een LED video-object worden beeld en geluid een symbiose van ongebreidelde electronica.

Voordat de sessie van start gaat, weet niemand exact wat er gaat gebeuren, maar dat een stage vol analoge apparatuur in combinatie met ervaren handen een magische audiovisuele trip oplevert, is zeker.

Line-up
Colin Benders
Lady Starlight
Sterac aka Steve Rachmad
Surgeon
Stage and video design: Karl Klomp
Live video artists: Joost Kosir, Emanuel Nijkerk, Karl Klomp


Voltage Control Amsterdam host een modular chillout in de Kelder: ambient soundscapes van modulaire synths.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Speedy J
  • Colin Benders
  • Lady Starlight
  • Steve Rachmad aka Sterac
  • Surgeon

Kelder

  • Voltage Control Amsterdam
Hqdefault 210324 205856

Speedy J

Live @ STOOR

ADE 2021

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma