Programma
Avalon Emerson website

Avalon Emerson - ADE

Avalon Emerson - ADE

donderdag 14 oktober 2021

donderdag 14 oktober 2021

In Paradiso - Grote Zaal, Kelder

Zaal open: 18:00, Zaal sluit: 23:59, Hoofdprogramma: 18:00

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:
1. Je ticket voor dit programma.
2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier.
3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check deze pagina voor meer informatie.

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Avalon Emerson is even geliefd om haar avontuurlijk techno- en houseproducties als om haar wervelende dj-sets. De selecties van de Amerikaanse artiest verraden een uitzonderlijke kennis van new wave, EBM en rave tot aan house en techno, en dat is ook terug te horen in Avalons eigen producties. Haar tracks zijn uitgestrekt van opzet en klinken fris en vernieuwend, terwijl ze altijd gebaseerd zijn op zware, voortstuwende ritmes. In de afgelopen jaren groeide ze uit tot een graag geziene gast in de Berlijnse club Berghain en draaide ze op festivals als Coachella, Pitchfork en Lowlands.

De sets van Berghain resident Roi Perez, Spaanse producer JASSS en talenten van eigen bodem Lucky Done Gone en Ineffekt maken de avond af.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Avalon Emerson
  • Ineffekt
  • JASSS
  • Roi Perez

Kelder

  • Lucky Done Gone
Hqdefault 210323 232236

Avalon Emerson

Long-Forgotten Fairytale

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

ADE 2021

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma