Programma
Dragonfruit LR

Dragonfruit - ADE

Dragonfruit - ADE

zondag 17 oktober 2021

zondag 17 oktober 2021

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:

1. Je ticket voor dit programma.

2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier.

3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check deze pagina voor meer informatie.

Het jonge vierkoppige Dragonfruit is “Born out of a love for sample-hiphop and neo-soul”. De band uit Rotterdam bestaat uit vocalist Danique van der Vlugt, toetsenist en bandleider Anton de Bruin, bassist Bryan Manuel en drummer Thijmen Molema. Dragonfruit maakt frisse neo-soul en alt-r&b, geïnspireerd door hiphop, jazz, funk en elektronische muziek en een divers arsenaal aan artiesten, van Hiatus Kaiyote tot BADBADNOTGOOD en J Dilla. Dragonfruit bracht in 2019 in eigen beheer hun eerste singles 'Gears Of The Giant Machine' en 'Some Say' uit, waarna ze tekenden op het Amsterdamse boutiquelabel Super-Sonic Jazz Records. De daaropvolgende singles 'Apples' en 'Wasted' deden het zowel nationaal als internationaal goed; zo heeft de band inmiddels al meer dan een miljoen Spotify streams op de teller staan en kreeg Dragonfruit aandacht van o.a. 3FM, Sublime en grote internationale muziekblogs als EARMILK. Op 17 oktober presenteert Dragonfruit tijdens ADE hun debuutalbum met een show in de kleine zaal van Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • DRAGONFRUIT
Dragonfruit - Live at Super-Sonic Jazz 2020

Dragonfruit

Live at Super-Sonic Jazz 2020

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma