What's on
F1 B4620

Zwart Licht: 15 Jaar Bliksemschicht + Ella John + Black Acid

Zwart Licht: 15 Jaar Bliksemschicht + Ella John + Black Acid

donderdag 25 januari 2024

donderdag 25 januari 2024

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Support: 17:30, Main programme: 20:30

In 2024 is het vijftien jaar geleden dat Zwart Licht het debuutalbum 'Bliksemschicht' uitbracht. Ter ere van dit jubileum staan Akwasi, Leeroy en Hayzee in Paradiso voor een exclusieve show.

'Bliksemschicht' is het eerste wapenfeit van Zwart Licht. Een meesterwerk dat vol staat met doordachte, introspectieve teksten van hoog niveau en grensverleggende producties. Een album dat zowel poëtisch als provocerend is. 

Het debuutalbum is een culturele mijlpaal dat het hiphopklimaat naar een hoger niveau heeft getild. De impact is duidelijk in de lof van critici en de loyaliteit van fans. 'Bliksemschicht' blijft een tijdloos werk dat herinnerd zal worden als een van de meest invloedrijke albums in de Nederlandse hiphopgeschiedenis.

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Zwart Licht
  • Ella John
  • Black Acid
Zwart Licht

Zwart Licht

Vanaf Nu

Accept the preferences cookies to view the video.

Bliksemschicht op Spotify

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on