What's on
Turfy Still1mb

Turfy Gang

Turfy Gang

Saturday 14 October 2023

Saturday 14 October 2023

In Bitterzoet

Doors: 19:30, Main programme: 20:30

Turfy Gang maakt in 2021 haar intrede in de Nederlandse muziekscene. De groep, die bestaat uit zeven studenten uit Maarssen, wist met debuutsingles ‘Booty Call’ en ‘Je Voelt Ons’ gelijk goed te scoren.

De positieve energie en vooral ook voor menig student herkenbare teksten zorgen inmiddels voor de ene hit na de andere. De eerste Turfy Gang nummers scoorden meteen al lekker, maar de daadwerkelijke doorbraak ontstond na hun bezoek aan FunX. De mannen deden een live-performance van hun single ‘Buren’ en de beelden gingen direct viral op Instagram en TikTok. Met deze hit, waarin ze op cynische toon ‘sorry’ zeggen tegen hun buren, scoorden ze alleen al op Spotify meer dan twaalf miljoen streams en daarmee hun eerste gouden plaat. In maart bracheten de jongens hun nieuwste hit ‘Padellen’ uit. De track stond binnen no-time in de top 10 en was een enorm succes op TikTok.

View event on Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Turfy Gang
Turfy Gang x LA$$A

Turfy Gang x LA$$A

Padellen

Turfy Gang Spotify

How to get to Bitterzoet

Bitterzoet is located close to Amsterdam Central station. From there you can walk to the venue. There are limited and busy parking lots in the area. 

Paradiso Programme

What's on