Turfy Still1mb

Turfy Gang

zaterdag 14 oktober

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Uitverkocht

Ticket € 17,00

Prijs is inclusief € 2,00 servicekosten

Prijs is inclusief € 2,00 servicekosten

Turfy Gang maakt in 2021 haar intrede in de Nederlandse muziekscene. De groep, die bestaat uit zeven studenten uit Maarssen, wist met debuutsingles ‘Booty Call’ en ‘Je Voelt Ons’ gelijk goed te scoren.

De positieve energie en vooral ook voor menig student herkenbare teksten zorgen inmiddels voor de ene hit na de andere. De eerste Turfy Gang nummers scoorden meteen al lekker, maar de daadwerkelijke doorbraak ontstond na hun bezoek aan FunX. De mannen deden een live-performance van hun single ‘Buren’ en de beelden gingen direct viral op Instagram en TikTok. Met deze hit, waarin ze op cynische toon ‘sorry’ zeggen tegen hun buren, scoorden ze alleen al op Spotify meer dan twaalf miljoen streams en daarmee hun eerste gouden plaat. In maart bracheten de jongens hun nieuwste hit ‘Padellen’ uit. De track stond binnen no-time in de top 10 en was een enorm succes op TikTok.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Turfy Gang
Turfy Gang x LA$$A

Turfy Gang x LA$$A

Padellen

Turfy Gang Spotify

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma