Transformer 2018 Facebook header 2

Transformer

Transformer

zaterdag 1 december 2018

zaterdag 1 december 2018

In Paradiso - Main Hall

Doors: 20:30, Doors close: 05:00, Main programme: 21:00

Everlasting Love ticket 10 euro (uitverkocht)
Transformation ticket 15 euro (uitverkocht)
Normaal ticket 20 euro
Deurprijs 25 euro
  • Access 18 years and over only

Dit programma is vrij toegankelijk als je in het bezit bent van een 50x50 Club Paradiso pas. Ga naar http://paradi.so/50x50 voor meer informatie of om de pas direct te bestellen. 

Transformer strijkt neer in Paradiso tijdens Wereld Aidsnacht: zaterdag 1 december.

Na drie succesvolle edities op Milkshake, verruilt Transformer het festivalterrein voor de meest legendarische zaal van Nederland. Hosts DJ Joost van Bellen en Zubrowka International gaan ten strijde tegen de moraalridders en het fatsoen en transformeren de werkelijkheid tot een droomwereld waar iedereen kan zijn wie-ie wil zijn, al is het maar voor een paar uurtjes. Transformer is een futuristisch feest waar alles anders is en niets is wat het lijkt.Transformer verruilt het zonlicht van Milkshake voor de duisternis van de poptempel en wordt daarmee een loeispannende en onvoorspelbare nachtclub. In maar liefst drie zalen zal een bonte verzameling aan nationale én internationale topsterren acte de présence komen geven. Verwacht steengoeie muziek, elastische dansers, vlijmscherpe acts, en nog veel en veel meer. 

Een leger van nachtcreaturen zal Van Bellen en Zubrowka komen bijstaan in hun intergalactische heldenstrijd tegen bekrompenheid, clichés en de hokjesgeest. En goed nieuws: in de tussentijd wordt er geld ingezameld voor het Aidsfonds. De line-up belooft een zinderende en messcherpe nacht te serveren:

Amber Vineyard & The House of Vineyard

Begging Babes

Doppelgang

FC Renate feat. fFranzz, Niklas Frerichs & Meisje Mirjam 

Jpech (Berlijn)

Joost van Bellen

Kiri Mioki 

Lady Deep

Larry Tee (New York/Berlijn)

Lauren Flax (New York)

Louisahhh!!! (Parijs)

Monsieur Plastique 

PinqRadio 

Princess (New York) live

Sado Opera (Berlijn/Moscow) live

The Performance Bar 

WannabeAStar Band (live) 

Zubrowka International

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

    How to get to Paradiso

    Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

    Paradiso Programme

    What's on