Programma
Transformer 2018 Facebook header 2

Transformer

Transformer

zaterdag 1 december 2018

zaterdag 1 december 2018

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 20:30, Zaal sluit: 05:00, Hoofdprogramma: 21:00

Everlasting Love ticket 10 euro (uitverkocht)
Transformation ticket 15 euro (uitverkocht)
Normaal ticket 20 euro
Deurprijs 25 euro
  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Dit programma is vrij toegankelijk als je in het bezit bent van een 50x50 Club Paradiso pas. Ga naar http://paradi.so/50x50 voor meer informatie of om de pas direct te bestellen. 

Transformer strijkt neer in Paradiso tijdens Wereld Aidsnacht: zaterdag 1 december.

Na drie succesvolle edities op Milkshake, verruilt Transformer het festivalterrein voor de meest legendarische zaal van Nederland. Hosts DJ Joost van Bellen en Zubrowka International gaan ten strijde tegen de moraalridders en het fatsoen en transformeren de werkelijkheid tot een droomwereld waar iedereen kan zijn wie-ie wil zijn, al is het maar voor een paar uurtjes. Transformer is een futuristisch feest waar alles anders is en niets is wat het lijkt.Transformer verruilt het zonlicht van Milkshake voor de duisternis van de poptempel en wordt daarmee een loeispannende en onvoorspelbare nachtclub. In maar liefst drie zalen zal een bonte verzameling aan nationale én internationale topsterren acte de présence komen geven. Verwacht steengoeie muziek, elastische dansers, vlijmscherpe acts, en nog veel en veel meer. 

Een leger van nachtcreaturen zal Van Bellen en Zubrowka komen bijstaan in hun intergalactische heldenstrijd tegen bekrompenheid, clichés en de hokjesgeest. En goed nieuws: in de tussentijd wordt er geld ingezameld voor het Aidsfonds. De line-up belooft een zinderende en messcherpe nacht te serveren:

Amber Vineyard & The House of Vineyard

Begging Babes

Doppelgang

FC Renate feat. fFranzz, Niklas Frerichs & Meisje Mirjam 

Jpech (Berlijn)

Joost van Bellen

Kiri Mioki 

Lady Deep

Larry Tee (New York/Berlijn)

Lauren Flax (New York)

Louisahhh!!! (Parijs)

Monsieur Plastique 

PinqRadio 

Princess (New York) live

Sado Opera (Berlijn/Moscow) live

The Performance Bar 

WannabeAStar Band (live) 

Zubrowka International

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma