What's on
Official picture Yann Orhan

The Ibrahim Maalouf Electronic Experience

The Ibrahim Maalouf Electronic Experience

zaterdag 21 december

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Main programme: 20:30

Ticket € 50,40

For members

Excluding € 4,00 monthly membership

Excluding € 4,00 monthly membership

Tickets will be available two days prior to the event via your account.

De Frans-Libanese trompettist en componist Ibrahim Maalouf keert terug naar Paradiso. Maalouf is een van ’s werelds grootste jazzmuzikanten en slaat op virtuoze wijze een brug tussen jazz, Arabische en klassieke muziek, wat resulteert in een uniek en herkenbaar geluid. Maalouf staat bekend om zijn virtuoze techniek en zijn vermogen om verschillende muzikale tradities te verenigen in zijn werk. Na meerdere jazz albums, een hiphop album en een symfonie maakt hij zijn debuut in de elektronische muziek. Met een gloednieuwe show staat hij op zaterdag 21 december in Paradiso. 

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Ibrahim Maalouf
Ibrahim Maalouf

Ibrahim Maalouf

SHUBHO LHAW QOLO

Super-Sonic Jazz

Dit concert is onderdeel van Super-Sonic Jazz, een talentontwikkelingsplatform opgericht door Paradiso om een podium te bieden aan de nieuwe golf van hedendaagse jazzmuzikanten. Gedurende het hele jaar worden er concerten en clubnachten georganiseerd. In november vindt jaarlijks het Super-Sonic Jazz Festival plaats, waarbij meerdere locaties in Amsterdam in het teken van jazz staan.

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on