Programma
Official picture Yann Orhan

The Ibrahim Maalouf Electronic Experience

The Ibrahim Maalouf Electronic Experience

zaterdag 21 december

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Ticket € 50,40

Voor leden

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Tickets zijn vanaf twee dagen voor het programma te downloaden via je account.

De Frans-Libanese trompettist en componist Ibrahim Maalouf keert terug naar Paradiso. Maalouf is een van ’s werelds grootste jazzmuzikanten en slaat op virtuoze wijze een brug tussen jazz, Arabische en klassieke muziek, wat resulteert in een uniek en herkenbaar geluid. Maalouf staat bekend om zijn virtuoze techniek en zijn vermogen om verschillende muzikale tradities te verenigen in zijn werk. Na meerdere jazz albums, een hiphop album en een symfonie maakt hij zijn debuut in de elektronische muziek. Met een gloednieuwe show staat hij op zaterdag 21 december in Paradiso. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Ibrahim Maalouf
Ibrahim Maalouf

Ibrahim Maalouf

SHUBHO LHAW QOLO

Super-Sonic Jazz

Dit concert is onderdeel van Super-Sonic Jazz, een talentontwikkelingsplatform opgericht door Paradiso om een podium te bieden aan de nieuwe golf van hedendaagse jazzmuzikanten. Gedurende het hele jaar worden er concerten en clubnachten georganiseerd. In november vindt jaarlijks het Super-Sonic Jazz Festival plaats, waarbij meerdere locaties in Amsterdam in het teken van jazz staan.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma