What's on
WEBSITE HEADER

Sunnery James & Ryan Marciano

Sunnery James & Ryan Marciano

vrijdag 10 mei

In Paradiso - Main Hall

Doors: 23:59, Main programme: 23:59

Including day membership

  • Access 18 years and over only

Voor het dj- en producersduo Sunnery James & Ryan Marciano duurde het niet lang voor ze één van de grootste namen in de elektronische muziekwereld werden. Het Nederlandse duo begon in 2009 en is nu niet meer weg te denken uit de nationale en internationale scene. Ze staan bekend om hun levendige energie op het podium en draaien een diverse mix van house, techno, latin en tribal.

De twee reizen de hele wereld over om op de grootste feesten en festivals te draaien: zo waren ze te vinden op de mainstage van Tomorrowland, Ultra Music Festival, EDC Las Vegas, Mysteryland, AMF, Kingsland en Creamfields. Naast hun optredens heeft het duo een eigen radioshow genaamd SBN (Sexy by Nature), die iedere vrijdagavond te horen is op Radio 538.

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Sunnery James & Ryan Marciano
Sunnery James & Ryan Marciano

Sunnery James & Ryan Marciano

Paradiso 2023

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on