Programma
WEBSITE HEADER

Sunnery James & Ryan Marciano

Sunnery James & Ryan Marciano

Friday 10 May 2024

Friday 10 May 2024

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 23:59, Hoofdprogramma: 23:59

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Voor het dj- en producersduo Sunnery James & Ryan Marciano duurde het niet lang voor ze één van de grootste namen in de elektronische muziekwereld werden. Het Nederlandse duo begon in 2009 en is nu niet meer weg te denken uit de nationale en internationale scene. Ze staan bekend om hun levendige energie op het podium en draaien een diverse mix van house, techno, latin en tribal.

De twee reizen de hele wereld over om op de grootste feesten en festivals te draaien: zo waren ze te vinden op de mainstage van Tomorrowland, Ultra Music Festival, EDC Las Vegas, Mysteryland, AMF, Kingsland en Creamfields. Naast hun optredens heeft het duo een eigen radioshow genaamd SBN (Sexy by Nature), die iedere vrijdagavond te horen is op Radio 538.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Sunnery James & Ryan Marciano
Sunnery James & Ryan Marciano

Sunnery James & Ryan Marciano

Paradiso 2023

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma