What's on
Steve Gunn website

Steve Gunn + Valley Maker

Steve Gunn + Valley Maker

Friday 6 September 2019

Friday 6 September 2019

In Zonnehuis

Doors: 19:30, Support: 18:00, Main programme: 21:00

Gitarist en zanger Steve Gunn maakt al ruim zestien jaar indruk met zijn muzikantschap. De altijd nuchtere virtuoos uit New York speelde bij Kurt Vile & The Violators en heeft een groot aantal solo-, duo- en ensemble-albums op zijn naam staan. Zijn sprankelende gitaarspel en kenmerkende stem vormen de basis van zijn uitgesponnen folkrock met Americana-invloeden. Op zijn meest recente album ‘The Unseen In Between’ onderzoekt Steve Gunn een popsound met een psychedelisch karakter, waardoor steeds weer nieuwe elementen in de songs te ontdekken zijn.

Support: Valley Maker
Valley Maker is het folkrockproject van songwriter Austin Crane, afkomstig uit Seattle. Als doctoraatstudent Sociale Geografie filosofeert hij erop los in zijn openhartige liedjes. Zijn eerste album deed dan ook dienst als thesis, maar was ook een groot succes op Bandcamp. Een aantal nummers van zijn meest recente album ‘Rhododendron’ is geproduceerd door Crane’s goede vriend Chaz Bear van Toro Y Moi.

View event on Facebook

Line-up

Zonnehuis

  • Steve Gunn
  • Valley Maker
Hqdefault 190430 153226

Steve Gunn

Vagabond

Accept the preferences cookies to view the video.
Hqdefault 190606 160041

Valley Maker

Baby, In Your Kingdom - Toutparout Sessions

Accept the preferences cookies to view the video.

How to get to Zonnehuis

Zonnehuis is on Zonneplein 30a in Amsterdam North. Parking is free around this monumental building. The closest ferry to Zonnehuis is the NDSM-werf ferry. From there you can take a cab or bicycle, both getting you to the venue in about 10 minutes.

Paradiso Programme

What's on