Programma
Steve Gunn website

Steve Gunn + Valley Maker

Steve Gunn + Valley Maker

vrijdag 6 september 2019

vrijdag 6 september 2019

In Zonnehuis

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Gitarist en zanger Steve Gunn maakt al ruim zestien jaar indruk met zijn muzikantschap. De altijd nuchtere virtuoos uit New York speelde bij Kurt Vile & The Violators en heeft een groot aantal solo-, duo- en ensemble-albums op zijn naam staan. Zijn sprankelende gitaarspel en kenmerkende stem vormen de basis van zijn uitgesponnen folkrock met Americana-invloeden. Op zijn meest recente album ‘The Unseen In Between’ onderzoekt Steve Gunn een popsound met een psychedelisch karakter, waardoor steeds weer nieuwe elementen in de songs te ontdekken zijn.

Support: Valley Maker
Valley Maker is het folkrockproject van songwriter Austin Crane, afkomstig uit Seattle. Als doctoraatstudent Sociale Geografie filosofeert hij erop los in zijn openhartige liedjes. Zijn eerste album deed dan ook dienst als thesis, maar was ook een groot succes op Bandcamp. Een aantal nummers van zijn meest recente album ‘Rhododendron’ is geproduceerd door Crane’s goede vriend Chaz Bear van Toro Y Moi.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonnehuis

  • Steve Gunn
  • Valley Maker
Hqdefault 190430 153226

Steve Gunn

Vagabond

Hqdefault 190606 160041

Valley Maker

Baby, In Your Kingdom - Toutparout Sessions

Route naar Zonnehuis

Het Zonnehuis is gevestigd op Zonneplein 30A in Amsterdam Noord. Parkeren bij dit monumentale pand is gratis en de gratis veerpont van en naar het NDSM-Werf is de dichtstbijzijnde pont.  

Paradiso Programme

Programma