What's on
Saysue

Say Sue Me

Say Sue Me

Tuesday 1 May 2018

Tuesday 1 May 2018

In Paradiso - Upstairs Room

Doors: 21:30, Main programme: 22:00

Say Sue Me uit Busan, Zuid-Korea maakt surf en indierock. De livereputatie van dit kwartet snelt ze sinds SXSW 2018 internationaal gezien vooruit. Zowel Pitchfork als het gerenommeerde NPR noemden het optreden in Austin een van de hoogtepunten van het festival. In eigen land zijn ze al een maatje groter en brachten ze in 2013 hun debuutalbum 'We've Sobered Up' uit. Op 13 april verschijnt het tweede album 'Where We Were Together' en daarmee toeren ze voor het eerst in hun carrière op het Europese vasteland. 

View event on Facebook

Line-up

Upstairs Room

  • Say Sue Me

Gratis met de Indiestadpas 2018

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2018. De pas is nog steeds te koop via Ticketmaster. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via de website van Indiestad.

Op dinsdag 1 mei geeft de Koreaanse band Say Sue Me een optreden in Paradiso. Het concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas.

Good For Some Reason

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on