Programma
Saysue

Say Sue Me

Say Sue Me

Tuesday 1 May 2018

Tuesday 1 May 2018

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Say Sue Me uit Busan, Zuid-Korea maakt surf en indierock. De livereputatie van dit kwartet snelt ze sinds SXSW 2018 internationaal gezien vooruit. Zowel Pitchfork als het gerenommeerde NPR noemden het optreden in Austin een van de hoogtepunten van het festival. In eigen land zijn ze al een maatje groter en brachten ze in 2013 hun debuutalbum 'We've Sobered Up' uit. Op 13 april verschijnt het tweede album 'Where We Were Together' en daarmee toeren ze voor het eerst in hun carrière op het Europese vasteland. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Say Sue Me

Gratis met de Indiestadpas 2018

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2018. De pas is nog steeds te koop via Ticketmaster. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via de website van Indiestad.

Op dinsdag 1 mei geeft de Koreaanse band Say Sue Me een optreden in Paradiso. Het concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas.

Good For Some Reason

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma