What's on
R1

ROSEYE + Michael Ekow

woensdag 24 april

In Tolhuistuin - Club

Doors: 19:00, Support: 17:30, Main programme: 20:30

Including day membership

ROSEYE, geleid door Tallulah Rose, combineert psychedelische grooves met etherische verhalen. Hun debuutalbum, dat in april 2024 uitkomt op het label van Super-Sonic Jazz, onderzoekt thema’s als seksualiteit, spiritualiteit, natuur en verdriet. Dit 5-delige ensemble uit Amsterdam draagt hun diverse Europese wortels uit in een mix van soul, jazz, gospel, hiphop en elektronica. Geleid door inspiratie van Jordan Rakei, Hiatus Kaiyote en Robert Glasper, is de muziek van ROSEYE een eerlijke, groovende en explosieve, maar ook een intieme soulvolle communie van geluiden. Tijdens Super-Sonic Jazz Festival stond ROSEYE in de Bovenzaal en paste er niemand meer bij en terecht: ROSEYE wil je niet missen. Op 24 april is de release van hun debuutalbum in Tolhuistuin. 

View event on Facebook

Line-up

Club

  • ROSEYE
Ayesha

Ayesha

ROSEYE

Super-Sonic Jazz

Dit concert is onderdeel van Super-Sonic Jazz, een talentontwikkelingsplatform opgericht door Paradiso om een podium te bieden aan de nieuwe golf van hedendaagse jazzmuzikanten. Gedurende het hele jaar worden er concerten en clubnachten georganiseerd. In november vindt jaarlijks het Super-Sonic Jazz Festival plaats, waarbij meerdere locaties in Amsterdam in het teken van jazz staan.

How to get to Tolhuistuin

Tolhuistuin (formerly Paradiso Noord) is located at IJpromenade 2 in Amsterdam North. A free ferry is departing from Amsterdam Central Station to Buiksloterweg. Turn left and you’ll walk into Tolhuistuin. For club nights, the rear entrance is used (Buiksloterweg 5C), which can be reached via the Overhoeksplein. Restaurant THT serves an extensive menu for any music lover – making a reservation is recommended.

Paradiso Programme

What's on