Programma
R1

ROSEYE + Michael Ekow

ROSEYE + Michael Ekow

woensdag 24 april 2024

woensdag 24 april 2024

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

ROSEYE, geleid door Tallulah Rose, combineert psychedelische grooves met etherische verhalen. Hun debuutalbum, dat in april 2024 uitkomt op het label van Super-Sonic Jazz, onderzoekt thema’s als seksualiteit, spiritualiteit, natuur en verdriet. Dit 5-delige ensemble uit Amsterdam draagt hun diverse Europese wortels uit in een mix van soul, jazz, gospel, hiphop en elektronica. Geleid door inspiratie van Jordan Rakei, Hiatus Kaiyote en Robert Glasper, is de muziek van ROSEYE een eerlijke, groovende en explosieve, maar ook een intieme soulvolle communie van geluiden. Tijdens Super-Sonic Jazz Festival stond ROSEYE in de Bovenzaal en paste er niemand meer bij en terecht: ROSEYE wil je niet missen. Op 24 april is de release van hun debuutalbum in Tolhuistuin. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • ROSEYE
Ayesha

Ayesha

ROSEYE

Super-Sonic Jazz

Dit concert is onderdeel van Super-Sonic Jazz, een talentontwikkelingsplatform opgericht door Paradiso om een podium te bieden aan de nieuwe golf van hedendaagse jazzmuzikanten. Gedurende het hele jaar worden er concerten en clubnachten georganiseerd. In november vindt jaarlijks het Super-Sonic Jazz Festival plaats, waarbij meerdere locaties in Amsterdam in het teken van jazz staan.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma