What's on
Romare Web

Romare

Thursday 11 April

In Tolhuistuin - Club

Doors: 19:00, Main programme: 20:30

Ticket € 17,00

Including day membership

Price including € 2,00 service fee
Including day membership

Price including € 2,00 service fee
Including day membership

Onder het alias Romare maakt de Britse Archie Fairhurst speelse elektronische collages, gebaseerd op bronmateriaal van onder andere soul, blues, jazz en disco. Ondanks de gevarieerde invloeden en ongebruikelijke arrangementen is de muziek van Romare gemaakt om je aan het dansen te krijgen, en floreert Archies muziek zowel live als in een clubsetting.

Met 'Fantasy' uit 2022, breidt de producer zijn geluid op abstractere wijze verder uit. Op dit project zijn elementen van fantasyfilms uit de jaren 70 verwerkt en in een jasje van Romares kenmerkende ritmische electronica gestoken. De release van 'Fantasy' markeert ook de start van Romares gloednieuwe platenlabel 'YOU SEE', waarop hij onlangs zijn nieuwe single 'Here Comes The Night' uitbracht. In het voorjaar van 2024 keert Romare terug naar Amsterdam voor een live-uitvoering van zijn veelzijdige werk.

Line-up

Club

  • Romare
Romare - Priestess

Romare - Priestess

Live

How to get to Tolhuistuin

Tolhuistuin (formerly Paradiso Noord) is located at IJpromenade 2 in Amsterdam North. A free ferry is departing from Amsterdam Central Station to Buiksloterweg. Turn left and you’ll walk into Tolhuistuin. For club nights, the rear entrance is used (Buiksloterweg 5C), which can be reached via the Overhoeksplein. Restaurant THT serves an extensive menu for any music lover – making a reservation is recommended.

Paradiso Programme

What's on