Programma
Romare Web

Romare

donderdag 11 april

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Ticket € 17,00

Inclusief daglidmaatschap

Prijs is inclusief € 2,00 servicekosten
Inclusief daglidmaatschap

Prijs is inclusief € 2,00 servicekosten
Inclusief daglidmaatschap

Onder het alias Romare maakt de Britse Archie Fairhurst speelse elektronische collages, gebaseerd op bronmateriaal van onder andere soul, blues, jazz en disco. Ondanks de gevarieerde invloeden en ongebruikelijke arrangementen is de muziek van Romare gemaakt om je aan het dansen te krijgen, en floreert Archies muziek zowel live als in een clubsetting.

Met 'Fantasy' uit 2022, breidt de producer zijn geluid op abstractere wijze verder uit. Op dit project zijn elementen van fantasyfilms uit de jaren 70 verwerkt en in een jasje van Romares kenmerkende ritmische electronica gestoken. De release van 'Fantasy' markeert ook de start van Romares gloednieuwe platenlabel 'YOU SEE', waarop hij onlangs zijn nieuwe single 'Here Comes The Night' uitbracht. In het voorjaar van 2024 keert Romare terug naar Amsterdam voor een live-uitvoering van zijn veelzijdige werk.

Line-up

Club

  • Romare
Romare - Priestess

Romare - Priestess

Live

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma