What's on
Pj morton aproved

PJ Morton

PJ Morton

maandag 29 oktober 2018

maandag 29 oktober 2018

In Paradiso - Upstairs Room

Doors: 21:30, Main programme: 22:00

PJ Morton (Paul Morton Jr.), is een Amerikaanse R&B singer-songwriter, muzikant en producer. Zo staat hij sinds 2012 (naast Jesse Carmichael) als toetsenist in de band van Maroon 5. Morton begon in 2010 als een van de crewleden van de band, maar na twee jaar touren, kreeg hij een kans op podium die hij met beiden handen aangreep. 

Op 27 maart in 2012 bracht Morton zijn debuut solo EP uit, genaamd "Following My First Mind" op het bekende Young Money label. Adam Levine en James Valentine staan op de single "Heavy", en label-maatje Lil Wayne levert ook zijn bijdrage aan de EP. Een jaar later bracht Morton zijn debuutalbum uit genaamd "New Orleans". Maar zijn tweede album "Gumbo" bracht PJ Morton maar liefst twee Grammy nominaties! 

Line-up

Upstairs Room

  • PJ Morton
Hqdefault 180503 154636

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on