What's on
Abd64121 IMG 3534

Peace

Sunday 1 September

In Tolhuistuin - Club

Doors: 19:30, Main programme: 20:30

Including day membership

Uitgekleed tot een duo, maakt indieband Peace haar terugkeer met nieuwe verbijsterende plannen achter de hand. Zo zal de band, volgens Sam en Harry Koiser, 'gerund worden als één van de grote Italiaanse modehuizen', wat dat dan ook moge zijn. Ze staan bekend om hun combinatie van melodieuze indierock en britpop en zette zichzelf helemaal op de kaart na het uitbrengen van hun eerste EP 'EP Delicious'. In 2023 brachten ze, na een radiostilte van maar liefst acht jaar, twee nieuwe singles uit genaamd 'Happy Cars' en 'Masterpiece'. Dit jaar belooft het duo een nieuw album uit te brengen dat voortborduurt op deze nieuwe releases.

View event on Facebook

Line-up

Club

  • Peace
Peace - Bloodshake

Peace - Bloodshake

Peace op Spotify

Gratis met Indiestadpas 2024

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2024, deze is verkrijgbaar via de webshop van Paradiso. Aanmelden gaat via onderstaande link. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Indiestad om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.

Meld je aan voor dit concert
Gratis met de Indiestadpas 2023

How to get to Tolhuistuin

Tolhuistuin (formerly Paradiso Noord) is located at IJpromenade 2 in Amsterdam North. A free ferry is departing from Amsterdam Central Station to Buiksloterweg. Turn left and you’ll walk into Tolhuistuin. For club nights, the rear entrance is used (Buiksloterweg 5C), which can be reached via the Overhoeksplein. Restaurant THT serves an extensive menu for any music lover – making a reservation is recommended.

Paradiso Programme

What's on