What's on
Paul Sinha mb

Paul Sinha

Paul Sinha

Friday 26 May 2023

Friday 26 May 2023

In Tolhuistuin - Club

Doors: 19:00, Support: 17:30, Main programme: 20:30

Paul Sinha is een Nederlandse popartiest die muziek uitbrengt met een unieke sound. Achter de schermen werkte Paul als schrijver en producer al samen met artiesten als Antoon, Maan, Snelle, Kris Kross Amsterdam en Rolf Sanchez. Hij droeg bij aan meerdere hits, waaronder ’Más Más Más’. Ook in België werkt Paul met en voor grote namen, zoals CAMILLE, Regi, Niels de Stadsbader en Olivia Trappeniers. In 2020 werd de talentvolle zanger genomineerd voor een Edison in de categorie Nederlandstalig en in 2021 won hij maar liefst twee BUMA Awards.

Nu is het tijd voor Paul om als artiest met zijn eigen muziek in de spotlights te staan. Al het harde werk dat hij heeft gedaan sinds de start van zijn eigen label Alpha Rec is in 2020 samengebundeld tot zijn album 'Dromen', waarop samenwerkingen staan met Snelle, Kraantje Pappie en Tabitha. Paul Sinha heeft grote hits gehad met 'Eigenlijk Wel' en 'Bootje' met Antoon, waarvan de laatstgenoemde ook viraal ging op TikTok. 

View event on Facebook

Line-up

Club

  • Paul Sinha
Paul Sinha - Eigenlijk Wel

Paul Sinha

Eigenlijk Wel

Accept the preferences cookies to view the video.

Paul Sinha Topnummers

How to get to Tolhuistuin

Tolhuistuin (formerly Paradiso Noord) is located at IJpromenade 2 in Amsterdam North. A free ferry is departing from Amsterdam Central Station to Buiksloterweg. Turn left and you’ll walk into Tolhuistuin. For club nights, the rear entrance is used (Buiksloterweg 5C), which can be reached via the Overhoeksplein. Restaurant THT serves an extensive menu for any music lover – making a reservation is recommended.

Paradiso Programme

What's on