Programma
Paul Sinha mb

Paul Sinha

Paul Sinha

vrijdag 26 mei 2023

vrijdag 26 mei 2023

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Paul Sinha is een Nederlandse popartiest die muziek uitbrengt met een unieke sound. Achter de schermen werkte Paul als schrijver en producer al samen met artiesten als Antoon, Maan, Snelle, Kris Kross Amsterdam en Rolf Sanchez. Hij droeg bij aan meerdere hits, waaronder ’Más Más Más’. Ook in België werkt Paul met en voor grote namen, zoals CAMILLE, Regi, Niels de Stadsbader en Olivia Trappeniers. In 2020 werd de talentvolle zanger genomineerd voor een Edison in de categorie Nederlandstalig en in 2021 won hij maar liefst twee BUMA Awards.

Nu is het tijd voor Paul om als artiest met zijn eigen muziek in de spotlights te staan. Al het harde werk dat hij heeft gedaan sinds de start van zijn eigen label Alpha Rec is in 2020 samengebundeld tot zijn album 'Dromen', waarop samenwerkingen staan met Snelle, Kraantje Pappie en Tabitha. Paul Sinha heeft grote hits gehad met 'Eigenlijk Wel' en 'Bootje' met Antoon, waarvan de laatstgenoemde ook viraal ging op TikTok. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Paul Sinha
Paul Sinha - Eigenlijk Wel

Paul Sinha

Eigenlijk Wel

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Paul Sinha Topnummers

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma