Paint hoi

PAINT

PAINT

Saturday 8 December 2018

Saturday 8 December 2018

In Paradiso - Upstairs Room

Doors: 20:00, Main programme: 20:30

Pedrum Siadatian ken je waarschijnlijk als zanger en gitarist van de Californische band Allah-Las. Dit jaar komt Siadatian met het soloproject PAINT. Daarmee gaat hij verder waar Allah-Las gebleven is. Jangly lo-fi liedjes met een vintage gevoel. Naar eigen zeggen heeft de band een "af-maar-niet-af-geluid" à la Lou Reed en Doug Yule (Velvet Underground) en zijn er gelijkenissen met R. Stevie Moore, Julian Cope en Richard Hell, maar dan wel met de liedjes die nooit uitgekomen zijn.

View event on Facebook

Line-up

Upstairs Room

  • PAINT

Onderdeel van Indiestad: Kikagaku Moyo & Friends

Dit programma is onderdeel van Indiestad: Kikagaku Moyo & Friends. Het avondvullende programma is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2018. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via de website van Indiestad. De Indiestadpas 2018 is nog steeds te koop via Ticketmaster.

Op zaterdag 8 december staat Allah-Las-gitarist/zanger Pedrum Siadatian met zijn soloproject PAINT in Paradiso als onderdeel van de Kikagaku Moyo avond.

Daily Gazette

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on