Programma
Paint hoi

PAINT

PAINT

zaterdag 8 december 2018

zaterdag 8 december 2018

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 20:30

Pedrum Siadatian ken je waarschijnlijk als zanger en gitarist van de Californische band Allah-Las. Dit jaar komt Siadatian met het soloproject PAINT. Daarmee gaat hij verder waar Allah-Las gebleven is. Jangly lo-fi liedjes met een vintage gevoel. Naar eigen zeggen heeft de band een "af-maar-niet-af-geluid" à la Lou Reed en Doug Yule (Velvet Underground) en zijn er gelijkenissen met R. Stevie Moore, Julian Cope en Richard Hell, maar dan wel met de liedjes die nooit uitgekomen zijn.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • PAINT

Onderdeel van Indiestad: Kikagaku Moyo & Friends

Dit programma is onderdeel van Indiestad: Kikagaku Moyo & Friends. Het avondvullende programma is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2018. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via de website van Indiestad. De Indiestadpas 2018 is nog steeds te koop via Ticketmaster.

Op zaterdag 8 december staat Allah-Las-gitarist/zanger Pedrum Siadatian met zijn soloproject PAINT in Paradiso als onderdeel van de Kikagaku Moyo avond.

Daily Gazette

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma