What's on
Olivia dean web

Olivia Dean - "MESSY TOUR !!!" + Aby Coulibaly

Olivia Dean - "MESSY TOUR !!!" + Aby Coulibaly

Monday 13 May 2024

Monday 13 May 2024

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Support: 17:30, Main programme: 20:30

  • Limited tickets per person

Bij de pakken neerzitten is niets voor de Britse Olivia Dean. Toen de pandemie roet in het eten gooide om live op te treden op festivals bedacht Dean iets anders. Ze start de 'From Me To You' tour en reist door het Verenigd Koninkrijk in een open truck om haar muziek te laten horen. Deze originele aanpak, en haar mix van jazz, soul, pop en r&b, zorgt ervoor dat haar debuutsingle 'Reason To Stay' in het oog springt bij een platenmaatschappij. Ondertussen zijn haar singles en EP's niet meer op twee handen te tellen, is haar debuutalbum 'Messy' uit en stond ze op verschillende festivals, waaronder afgelopen zomer op North Sea Jazz waar bezoekers de zaal niet meer binnen kwamen omdat de zaal anders te vol werd. Wij begrijpen wel waarom, Olivia Dean wil je niet namelijk niet missen.

Support: Aby Coulibaly

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Olivia Dean
Olivia Dean - Messy

Olivia Dean - Messy

Accept the preferences cookies to view the video.

Olivia Dean - Messy

Super-Sonic Jazz

Dit concert is onderdeel van Super-Sonic Jazz, een talentontwikkelingsplatform opgericht door Paradiso om een podium te bieden aan de nieuwe golf van hedendaagse jazzmuzikanten. Gedurende het hele jaar worden er concerten en clubnachten georganiseerd. In november vindt jaarlijks het Super-Sonic Jazz Festival plaats, waarbij meerdere locaties in Amsterdam in het teken van jazz staan.

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on