Programma
Olivia dean web

Olivia Dean - "MESSY TOUR !!!" + Aby Coulibaly

Olivia Dean - "MESSY TOUR !!!" + Aby Coulibaly

maandag 13 mei 2024

maandag 13 mei 2024

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

  • Beperkt aantal tickets per persoon

Bij de pakken neerzitten is niets voor de Britse Olivia Dean. Toen de pandemie roet in het eten gooide om live op te treden op festivals bedacht Dean iets anders. Ze start de 'From Me To You' tour en reist door het Verenigd Koninkrijk in een open truck om haar muziek te laten horen. Deze originele aanpak, en haar mix van jazz, soul, pop en r&b, zorgt ervoor dat haar debuutsingle 'Reason To Stay' in het oog springt bij een platenmaatschappij. Ondertussen zijn haar singles en EP's niet meer op twee handen te tellen, is haar debuutalbum 'Messy' uit en stond ze op verschillende festivals, waaronder afgelopen zomer op North Sea Jazz waar bezoekers de zaal niet meer binnen kwamen omdat de zaal anders te vol werd. Wij begrijpen wel waarom, Olivia Dean wil je niet namelijk niet missen.

Support: Aby Coulibaly

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Olivia Dean
Olivia Dean - Messy

Olivia Dean - Messy

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Olivia Dean - Messy

Super-Sonic Jazz

Dit concert is onderdeel van Super-Sonic Jazz, een talentontwikkelingsplatform opgericht door Paradiso om een podium te bieden aan de nieuwe golf van hedendaagse jazzmuzikanten. Gedurende het hele jaar worden er concerten en clubnachten georganiseerd. In november vindt jaarlijks het Super-Sonic Jazz Festival plaats, waarbij meerdere locaties in Amsterdam in het teken van jazz staan.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma