What's on
Img20230629 00311706 mb

Naomi Sharon + JU-LIA

Naomi Sharon + JU-LIA

woensdag 10 april 2024

woensdag 10 april 2024

In Tolhuistuin - Club

Doors: 19:00, Support: 17:30, Main programme: 20:30

Muziek zat altijd al in de genen van Naomi Sharon. Geboren en getogen in Rotterdam, groeide ze op in een muzikale familie. Mede hierdoor was zij altijd al zeker van haar toekomst in de muziek.

Voordat ze van succes genoot als zangeres, zat ze in theater. Zo heeft ze onder andere een rol vervuld in producties als Dream Girls, Lion King en Tina Turner. Na het ondergaan van een stemoperatie, besloot ze in een andere weg in te slaan en muziek te maken.

Met singles ‘The Moon’ en ‘Breeze’ begon ze aandacht te trekken, ook internationaal. Onlangs tekende ze, als eerste vrouw, bij OVO Sound en bracht ze afgelopen september onder het label haar debuutalbum 'Obsidian' uit. Haar muziek, geïnspireerd door diverse invloeden, belichaamt een uniek soulgeluid met wereldwijde aantrekkingskracht. Het album, genoemd naar het intense en beschermende vulkanische gesteente obsidiaan, verkent thema's als liefde, hartzeer en genezing, met een mix van rustige soul en opzwepende nummers. Sharon benadrukt het belang van kwetsbaarheid in de muziekindustrie en beschouwt haar album als een kans om iets moois te maken uit intense ervaringen.

Support: JU-LIA

Line-up

Club

  • Naomi Sharon
  • Ju-lia
Naomi Sharon

Naomi Sharon

Push It

Naomi Sharon op Spotify

How to get to Tolhuistuin

Tolhuistuin (formerly Paradiso Noord) is located at IJpromenade 2 in Amsterdam North. A free ferry is departing from Amsterdam Central Station to Buiksloterweg. Turn left and you’ll walk into Tolhuistuin. For club nights, the rear entrance is used (Buiksloterweg 5C), which can be reached via the Overhoeksplein. Restaurant THT serves an extensive menu for any music lover – making a reservation is recommended.

Paradiso Programme

What's on