Programma
Img20230629 00311706 mb

Naomi Sharon + JU-LIA

Naomi Sharon + JU-LIA

Wednesday 10 April 2024

Wednesday 10 April 2024

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Muziek zat altijd al in de genen van Naomi Sharon. Geboren en getogen in Rotterdam, groeide ze op in een muzikale familie. Mede hierdoor was zij altijd al zeker van haar toekomst in de muziek.

Voordat ze van succes genoot als zangeres, zat ze in theater. Zo heeft ze onder andere een rol vervuld in producties als Dream Girls, Lion King en Tina Turner. Na het ondergaan van een stemoperatie, besloot ze in een andere weg in te slaan en muziek te maken.

Met singles ‘The Moon’ en ‘Breeze’ begon ze aandacht te trekken, ook internationaal. Onlangs tekende ze, als eerste vrouw, bij OVO Sound en bracht ze afgelopen september onder het label haar debuutalbum 'Obsidian' uit. Haar muziek, geïnspireerd door diverse invloeden, belichaamt een uniek soulgeluid met wereldwijde aantrekkingskracht. Het album, genoemd naar het intense en beschermende vulkanische gesteente obsidiaan, verkent thema's als liefde, hartzeer en genezing, met een mix van rustige soul en opzwepende nummers. Sharon benadrukt het belang van kwetsbaarheid in de muziekindustrie en beschouwt haar album als een kans om iets moois te maken uit intense ervaringen.

Support: JU-LIA

Line-up

Club

  • Naomi Sharon
  • Ju-lia
Naomi Sharon

Naomi Sharon

Push It

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Naomi Sharon op Spotify

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma