What's on
Mula pers mb

Mula B

Friday 14 June

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Support: 17:30, Main programme: 20:30

Ticket € 28,00

For members

Excluding € 4,00 monthly membership

Excluding € 4,00 monthly membership

Tickets will be available two days prior to the event via your account.

Purchased tickets are available to download two days prior to the event via your Paradiso account or email confirmation.

Mula B, bekend als de "Haagse trapper", heeft een belangrijke rol gespeeld in het vormgeven van de Nederlandse hiphopscene. Met zijn label Wilde Westen introduceerde hij het trap genre in Nederland, waarbij hij op originele wijze het leven in de Haagse Schilderswijk verhaalde. Zijn mixtape ‘D&G’ uit 2016, in samenwerking met LouiVos, genoot cultstatus en wordt nog steeds gezien als invloedrijk binnen de Nederlandse hiphop.

Met vier studioalbums heeft Mula B een muzikale ontwikkeling doorgemaakt en hits gescoord zoals ‘Bandolero’, ‘Fully Fendi’, en ‘Faktap Broeder’.

Zijn laatste album ‘Narcopop’, uitgebracht eind 2023, werd geprezen als het beste Nederlandstalige hiphopalbum van het jaar door het Parool. Het album combineert trap en hiphop met elementen van rock en jazz, en laat zien dat het straatleven ook kunst kan zijn. Het bevat samenwerkingen met artiesten zoals Goldband, waarvan het nummer ‘Allang Niet Meer Van Jou’ binnenkwam op de zevende plek in de Dutch Charts in de eerste week.

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Mula B
Mula B

Mula B

Blokke Gepikt

Narcopop op Spotify

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on