Programma
Mula pers mb

Mula B + AICHE

Mula B + AICHE

Friday 14 June 2024

Friday 14 June 2024

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

Mula B, bekend als de "Haagse trapper", heeft een belangrijke rol gespeeld in het vormgeven van de Nederlandse hiphopscene. Met zijn label Wilde Westen introduceerde hij het trap genre in Nederland, waarbij hij op originele wijze het leven in de Haagse Schilderswijk verhaalde. Zijn mixtape ‘D&G’ uit 2016, in samenwerking met LouiVos, genoot cultstatus en wordt nog steeds gezien als invloedrijk binnen de Nederlandse hiphop.

Met vier studioalbums heeft Mula B een muzikale ontwikkeling doorgemaakt en hits gescoord zoals ‘Bandolero’, ‘Fully Fendi’, en ‘Faktap Broeder’.

Zijn laatste album ‘Narcopop’, uitgebracht eind 2023, werd geprezen als het beste Nederlandstalige hiphopalbum van het jaar door het Parool. Het album combineert trap en hiphop met elementen van rock en jazz, en laat zien dat het straatleven ook kunst kan zijn. Het bevat samenwerkingen met artiesten zoals Goldband, waarvan het nummer ‘Allang Niet Meer Van Jou’ binnenkwam op de zevende plek in de Dutch Charts in de eerste week.

Support: AICHE.FM

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Mula B
  • AICHE.FM
Mula B

Mula B

Blokke Gepikt

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma