What's on
Meshell Ndegeocello web

Meshell Ndegeocello

Meshell Ndegeocello

Monday 27 May 2019

Monday 27 May 2019

In Tolhuistuin - Club

Doors: 19:30, Main programme: 20:30

Singer-songwriter, bassiste en multi-instrumentaliste Meshell Ndegeocello is een internationaal zeer gewaardeerd muzikant en ze werd diverse keren genomineerd voor een Grammy. In haar muziek verbindt ze uiteenlopende stijlen, zoals  funk, soul, hiphop, reggae, r&b, rock en jazz. Ze wordt daarom gezien als een van de voorlopers van de neo-soul, waarin artiesten als Erykah Badu, d’Angelo en Jill Scott groot zijn. Meshell Ndegeocello is echter altijd eigenzinnig en een beetje underground gebleven. Ze scoorde een nummer één-hit in de Amerikaanse dance charts in 1996 met een Bill Withers’ ‘Who Is He (and What Is He To You?)’. Meshell Ndegeocello werkte samen met Herbie Hancock, Madonna en Sting en speelde mee op albums van o.a. The Rolling Stones, Alanis Morissette, The Blind Boys of Alabama en Basement Jaxx. En nu is het Amerikaanse multi-talent terug met een nieuw album onder de arm: met 'Ventriloquism' laat ze zien dat ze nog steeds mee kan blijven draaien.

View event on Facebook

Line-up

Club

  • Meshell Ndegeocello
Op maandag 27 mei staat singer-songwriter en multi-instrumentaliste Meshell Ndegeocello in Paradiso Noord. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Waterfalls

Op maandag 27 mei staat singer-songwriter en multi-instrumentaliste Meshell Ndegeocello in Paradiso Noord. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

If That's Your Boyfriend (He Wasn't Last Night)

How to get to Tolhuistuin

Tolhuistuin (formerly Paradiso Noord) is located at IJpromenade 2 in Amsterdam North. A free ferry is departing from Amsterdam Central Station to Buiksloterweg. Turn left and you’ll walk into Tolhuistuin. For club nights, the rear entrance is used (Buiksloterweg 5C), which can be reached via the Overhoeksplein. Restaurant THT serves an extensive menu for any music lover – making a reservation is recommended.

Paradiso Programme

What's on