What's on
Mayra web

Mayra Andrade

Thursday 27 June

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:30, Main programme: 20:30

Ticket € 55,00

For members

Price including € 5,00 service fee
Excluding € 4,00 monthly membership

Price including € 5,00 service fee
Excluding € 4,00 monthly membership

Tickets will be available two days prior to the event via your account.

De Kaapverdische zangeres, Mayra Andrade, neemt luisteraars mee op een muzikale reis door Cuba, Afrika en Brazilië. Haar unieke mix van Kaapverdische uptempo ritmes, gemengd met moderne pop, reggae en jazzinvloeden, weerspiegelt haar diverse achtergrond. Geboren in Cuba als dochter van Kaapverdiaanse ouders, groeide ze op in Senegal, Angola en Duitsland, en keerde later terug naar Kaapverdië. Haar fascinatie voor de muziek van het eiland Santiago, met zijn nadruk op percussie en Afrikaanse ritmes, heeft ze verwerkt in haar eigen nummers. Mayra zingt in Creools, Portugees, Spaans, Frans en Engels. Met songs die eeuwige zomer uitstralen, laat ze dansbare tonen, zijdezachte ritmes en meeslepende melodieën horen. 

Op 27 juni wordt de zangeres begeleid door Djodje Almeida op de akoestische gitaar en bieden ze samen een intieme herontdekking van haar nummers uit haar volledige discografie.

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Mayra Andrade
Afeto

Afeto

Mayra Andrade

Super-Sonic Jazz

Dit concert is onderdeel van Super-Sonic Jazz, een talentontwikkelingsplatform opgericht door Paradiso om een podium te bieden aan de nieuwe golf van hedendaagse jazzmuzikanten. Gedurende het hele jaar worden er concerten en clubnachten georganiseerd. In november vindt jaarlijks het Super-Sonic Jazz Festival plaats, waarbij meerdere locaties in Amsterdam in het teken van jazz staan.

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on