Programma
Mayra web

Mayra Andrade

donderdag 27 juni

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Wachtlijst

Ticket € 55,00

Prijs is inclusief € 5,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Prijs is inclusief € 5,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Dit programma is uitverkocht. Meld je aan voor de wachtlijst. Je kunt hier ook je gekochte ticket verkopen aan iemand op de wachtlijst. Meer info.
Tickets zijn vanaf twee dagen voor het programma te downloaden via je account.

- Dit concert is seated (vrije plaatskeuze)

De Kaapverdische zangeres, Mayra Andrade, neemt luisteraars mee op een muzikale reis door Cuba, Afrika en Brazilië. Haar unieke mix van Kaapverdische uptempo ritmes, gemengd met moderne pop, reggae en jazzinvloeden, weerspiegelt haar diverse achtergrond. Geboren in Cuba als dochter van Kaapverdiaanse ouders, groeide ze op in Senegal, Angola en Duitsland, en keerde later terug naar Kaapverdië. Haar fascinatie voor de muziek van het eiland Santiago, met zijn nadruk op percussie en Afrikaanse ritmes, heeft ze verwerkt in haar eigen nummers. Mayra zingt in Creools, Portugees, Spaans, Frans en Engels. Met songs die eeuwige zomer uitstralen, laat ze dansbare tonen, zijdezachte ritmes en meeslepende melodieën horen. 

Op 27 juni wordt de zangeres begeleid door Djodje Almeida op de akoestische gitaar en bieden ze samen een intieme herontdekking van haar nummers uit haar volledige discografie.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Mayra Andrade
Afeto

Afeto

Mayra Andrade

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma