What's on
Matt Corby sept

Matt Corby + néomí

Matt Corby + néomí

Friday 29 September 2023

Friday 29 September 2023

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Support: 17:30, Main programme: 20:30

This program is sold out. Matt Corby will also perform at TivoliVredenburg Utrecht on Saturday, 30 September. You can buy tickets for this show via this link.

De uit Sydney afkomstige Matt Corby ontwikkelt op jonge leeftijd een grote passie voor muziek. Hij groeit op met gospelmuziek en raakt verknocht aan Crosby, Stills, Nash and Young. Na overal te hebben opgetreden, van beurzen tot concertzalen, is hij op zijn achttiende klaar met muziek maken. Het brengt hem naar Londen, waar hij zichzelf en zijn liefde voor de muziek opnieuw ontdekt. Hier wordt hij opgemerkt door het Communion label van Ben Lovett (Mumford & Sons) en Kevin Jones (Bear's Den) en groeit hij als singer-songwriter. Corby heeft een opmerkelijke stem die naadloos aansluit bij zijn indiefolk met rock en r&b-invloeden. Na vijf jaar geen nieuw album te hebben uitgebracht kunnen fans op 24 maart hun hart ophalen, want dan komt 'Everything's Fine' uit. Dit album geeft naar eigen zeggen de persoonlijke en creatieve groei van de Australiër weer. In 2022 overstroomt het huis van de indiefolk singer-songwriter, waardoor hij en zijn familie hun intrek nemen in zijn studio. De leidraad van dit album is een nieuwe waardering voor het leven en het accepteren van de realiteit.

Support: néomí

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Matt Corby
  • néomí
Op vrijdag 29 september komt Matt Corby naar Paradiso Amsterdam voor een concert. Klik hier voor meer info & tickets.

Matt Corby

Problems

Accept the preferences cookies to view the video.

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on