Programma
Matt Corby sept

Matt Corby + néomí

Matt Corby + néomí

vrijdag 29 september 2023

vrijdag 29 september 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit concert is uitverkocht. Er zijn wel nog tickets verkrijgbaar voor Matt Corby op zaterdag 30 september in TivoliVredenburg, Utrecht.

De uit Sydney afkomstige Matt Corby ontwikkelt op jonge leeftijd een grote passie voor muziek. Hij groeit op met gospelmuziek en raakt verknocht aan Crosby, Stills, Nash and Young. Na overal te hebben opgetreden, van beurzen tot concertzalen, is hij op zijn achttiende klaar met muziek maken. Het brengt hem naar Londen, waar hij zichzelf en zijn liefde voor de muziek opnieuw ontdekt. Hier wordt hij opgemerkt door het Communion label van Ben Lovett (Mumford & Sons) en Kevin Jones (Bear's Den) en groeit hij als singer-songwriter. Corby heeft een opmerkelijke stem die naadloos aansluit bij zijn indiefolk met rock en r&b-invloeden. Na vijf jaar geen nieuw album te hebben uitgebracht kunnen fans op 24 maart hun hart ophalen, want dan komt 'Everything's Fine' uit. Dit album geeft naar eigen zeggen de persoonlijke en creatieve groei van de Australiër weer. In 2022 overstroomt het huis van de indiefolk singer-songwriter, waardoor hij en zijn familie hun intrek nemen in zijn studio. De leidraad van dit album is een nieuwe waardering voor het leven en het accepteren van de realiteit.

Support: néomí

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Matt Corby
  • néomí
Op vrijdag 29 september komt Matt Corby naar Paradiso Amsterdam voor een concert. Klik hier voor meer info & tickets.

Matt Corby

Problems

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma