Programma
JBEAN 2024 Traumatic Livelihood

Jazmin Bean

Tuesday 22 October

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Inclusief daglidmaatschap

De Britse singer-songwriter en multimedia-artiest was pas 16 jaar oud toen diens eerste debuutsingle ‘Worldwide Torture’ doorbrak op YouTube. Twee EP’s, meerdere singles en een headline tour verder heeft de artiest uit Noord-London een social mediabereik van 3 miljoen fans en honderdduizenden luisteraars op Spotify en Apple Music. Door de jaren heen verkent Bean verschillende genres die variëren van alternatieve en hyperpop tot grunge, trap metal en goth.

Begin 2024 kwam diens debuutalbum ‘Traumatic Livelihood’ uit. Bean schrijft over kwetsbare onderwerpen als trauma’s en herstel, verschillen tussen nachtmerries en fantasie en over zelfontdekking.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Jazmin Bean
Jazmin Bean

Jazmin Bean

You Know What You've Done

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma